Fragt og levering

Levering

Din ordre vil blive fuldendt ved leveringsdatoen fastsat i din bekræftelsesmail, eller, hvis ingen dato er specificeret, senest 30 dage efter bekræftelsesmailen, medmindre der er extraordinære omstændigheder, som ved custommade bestillingsarbejde.

Alle vores ordre bliver afsendt inden for 1-2 hverdage og leveringer til Danmark vil blive leveret inden 5 hverdage fra afsendelse.

Din ordre leveres til en pakkeshop/den adresse du skriver, når du lægger en ordre.

Hvis din adresse er geografisk fjerntliggende, f.eks. på en isoleret beliggenhed, er det muligt, at vi ikke kan levere dertil. I det tilfælde, vil vi gøre dig opmærksom på dette, før vi accepterer din ordre. Vi reserverer retten til ikke at levere til lande, der er er forhindret i henhold til eksportlove. Ordre kan ikke leveres til postbokse eller lign. adresser.

Produkter pakket i den samme ordre, kan ikke leveres til flere forskellige adresser.

Levering finder sted mandag til fredag, med undtagelse af helligdage og ferier, som regel indenfor tidsrummet 9 til 17. Det er ikke muligt at specificere det præcise leveringstidspunkt. Vær opmærksom på, at postbuddet muligvis behøver en underskrift for udlevering af pakken.

Levering sker til din nærmeste pakkeshop eller til din dør.

Levering udenfor Danmark

Hvis du bestiller en ordre til levering udenfor Danmark, bliver ordren muligvis åbnet og undersøgt af toldmyndighederne, og der pålægges måske importgebyrer og -skatter. Du er ansvarlig for evt. importgebyrer og -skatter. Vær opmærksom på, at vi ingen kontrol har over disse ekstra skatter og vi kan ikke forudsige beløbet. Venligst kontakt dit lokale toldkontor, før du placerer en ordre på vores shop.

Vær venligst også opmærksom på, at dit køb skal være i overenstemmelse med alle love og regler gældende i det land, som ordren er bestilt til. Vi vil ikke kunne stilles til ansvar, hvis du bryder sådanne love med din ordre.

Risiko og ejerskab

De produkter, du har bestilt, vil være på egen risiko, fra leverings- eller afhentningstidspunktet. Ejerskab af produktet vil også skifte, idet du modtager produktet, afhængigt af, om betaling, inklusiv evt. leveringsbetaling, er gennemført.